ANKARA / MAMAK - Şair Nedim Anaokulu

00(312)376 60 56
BAŞAK MAH. BAŞAK CAD. ŞAİR NEDİM İÖO BLOK NO 13 MAMAK / ANKARA
Vizyon
okul paydaşlarının güç birliği ile öğrencilerimizin ilgileri ve yetenekleri doğrultusunda geliştirildiği sosyal, sportif ve kültürel etkinliklerde adından söz ettiren, öğrenmeyi öğrenen öğrenciler yetiştirerek ilin en kaliteli eğitim kurumu yapmaktır.
Misyon
eğitim-öğretimde kaliteyi yakalamak, öğrenci merkezli eğitimi uygulayarak bütün öğrencilerin bilgiye ulaşmanın yollarını bilen, atak,girişken,sorumluluk duyan,değerlerinin farkında olan,soru soran,araştıran,sorgulayan,yeteneklerinin farkında olan,kendine güvenen bireyler olarak yetiştirmek, öğrencilerimizin iyi vatandaş,iyi insan iyi meslek sahibi olmaları için temel bilgi ve becerilerini sağlamak için vardır.
Öğretim Şekli :ikili öğretim
08:00-12:50 13:00-17:50
doğalgaz
okul servisimiz var
Yerleşim Yeri
Mahallemizde hızlı bir yapılanma mevcuttur. Bu yapılanma ile birlikte hızlı bir nüfus artışı gerçekleşmektedir. Mahallemiz, Ankara Siteler mobilya yapım merkezine yakınlığı dolayısıyla, mobilya esnafı ve işçilerinin oturmayı tercih ettikleri bir semttir.
İL:7 KM-İLÇE:6 KM